Wednesday, July 14, 2010

Wedding dia~





gambar dari pokcik gugel~




09.07.10 - jam 10.15 malam Mawar Attailah Laila Muhammad Kharis sah menjadi isteri kepada Anuar bin Abdullah. My lovely kazen dah tak bujang lagi~!! :)))










10.07.10 - Majlis Perkahwinan. Tema Gold. Di saat- saat akhir dapat gak kami sedara mara sepupu sepapat berusaha mencari baju ala-ala gold or yellow! :D nak jugak ikut tema majlis. baru best! hikhik.


*tapi yang tak bestnya tak dapat nak snap gambar semua orang semua sedara mara..yang dapat snap ni suku pun tak sampai.. huhuu~ :( tapi takpa janji dapat jugak snap kan! :D*


meh kita tengok gambaq-gambaq yang ada naa. malas nak merapu mengarut meaip panjang-panjang..theeheee~ :D












************************





Selamat Pengantin Baru~
Semoga Bahagia Selamanya :)




p/s: pasni giliran sapa pulak? ngeh3~


2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

giliran ang..hak3..

nuhan said...

@cik sha--> hakhakhak salah salah giliran aku teramatlah laammbat lagi..hokhok ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...