Wednesday, February 23, 2011

Hampir 5 bulan..

hye hye hye semuaaaa :D


Sejak dah nak dekat 5 bulan balik dok di Langkawi ni kan, kempunan gila babeng nak makan ini!


pix dari incik gugel~

yess PIZZA! yess trueee pizza tak dak kat Langkawi! ye betoi tak dak. awat heran bin pelik ka? agak pelik jugak la sebab kenny rogers ado, starbucks pun ado, kfc lagi la mesti kena ada, mcD pun ada, marrybrown pun ada, big apple pun ada TAPI WHY WHY WHY Pizza Hut tak dak haaa? *sigh* sob sob sob :(


kenny rogers ngan starbucks tu ai tak heran la ada ka dak sebab ai hari-hari lalu tepi mereka-mereka tapi tak tertarik tak teringin tak kempunan pun rasa nak p makan.. aaaaaaaaaaaa nak pizza jugak. kna p perlis or aloq setaq la jawabnya kalau dah mengidam kempunan sangat-sangat..muahahaha over kan ;p takkk itu kenyataan :D


sangat2 nak makan ni sekarang.. :(




meleleh dah air liur neh.. haih sabor2.. balik perlis nanti kna p serbu Pizza Hut kat Kangaq! hikhik


5 comments:

♥CIK SHA♥ said...

AIK??ANG DAH BALIK LANGKAWI KA??KERJA SANA PULAK EH?

nisa ~ shasha said...

isk.. i pn nak mkn pizza! da lama kot!!!

peanutzz said...

hanum! pe lagi.. alamanda ade piza.. tak yah la p kangaq ka aloq setaq ka.. mai alamanda tros! hahahaha :p

nurul azida ahmad said...

piza tak best da, makan dominos! sodap giler ! :p

nuhan said...

cik sha--> dah lama kottt.. hehe ;p

nisa~shasha--> jooommmm!!huhu

peanuttzzz--> mak ai jauh gilos nak p sana..duit nak makan piza wat duit tambang je la..muahahahaha ;p

nurul azida ahmad--> hehe dominos sedapp jugak tapi ntah la teringin piza! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...