Thursday, January 5, 2012

Entri gatal tangan

Salam hi u olls~ ^^


Lama rasanya tak berceloteh kat belog tersayang ni. Bukan takda story nak tepek kat sini tapi masa tak izinkan la u ols. Balik umah je tengok tv kejap pastu terus zzzzzzzz... ha guano eden nak updet blog? siusiusiu~


Kali ni takda apa pun nak cerita..yolah cerita yang nak diupdet pun semua dah basi kot rasanya.. Ni saja la gatai tangan gak nak updet blog. ;p


- Sebelum 2011 menutup tirai aritu sempat gak pegi shopping complex menghabiskan duit. HAHA. buruk perangai kan habiskan duit ;p. Alaa beli kasut ja tak beli yang lain punnn :D. Sebenaqnya ai dah lama tak shopping la kawan-kawan. Kiranya habiskan duit sebagai ganjaran untuk diri sendiri setelah penat lelah bekerja sepanjang December tanpa cuti. Ni lah ganjaran untuk diri sendiri!


*saya memang gila kasut*


- Hmm.. dah lama tak bercuti tau. Last bercuti masa p Cambodia dulu tu. Ingat nak bercuti dengan family kali ni. Tapi adik ai yg bongsu SPM plak tahun ni. *Tinggal je la adik sorang2 bole dak?* kehkehkeh. Tahun lepas masa time cuti sekolah tak sempat nak bercuti ke mana-mana. Masing-masing sibuk tak sempat nak plan bercuti. Tengok-tengok dah abes bulan December 2011. aiyaakk T__T Hmm nak bercuti p mana r tahun ni? *berpikir sambil mengurut dagu*


- Ingat nak start balik lah jual tudung. Hari tu stop sekejap sebab bz. Tak sempat nak reply semua msg/call. Kadang-kadang nak p pej pos pun terkejar-kejar. Tapi rasanya skrg dah bole start balik kot. hehe. ok start cari barang sekarang! Jangan lupa ye kawan-kawan visit my blogshop nnt. Nanti dah updet new stock i'll inform kat cni occay! ^^


-Nampak gayanya tahun ni kena get ready dengan soalan-soalan cepu cemas yang dah tentu banyak yg akan di terima dari macam-macam pihak. Alooo sabor2 ler.. cheq muda belia lagi. :)


Okey la da da da ta ta ta ti ti ti tu tu tu~


4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

wei! cantiknye kedua-dua kasut ituuuuuuu..terpikat!


jom g cuti2..;p

MizA said...

aku suka yg ijau tu ;)

hanumHae said...

cik sha --> kannnn! :) sbb tu aku beli 2-2 sbb xtau nak pilih yg mana 1.haha

jooommmmm! :D

hanumHae said...

MizA --> ijau tu very comelllness! hikhiks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...