Friday, February 10, 2012

Ili + Khalis = Ilis Wedding

Ini cerita lama sudah tapi baru nak updet..hihi.


Sorang lagi ahli pending pearls dah selamat menamatkan zaman bujang..! Cinta dari zaman hingusan form 1 hingga ke jinjang pelamin. Kuat betul jodoh hampa dua noo :) Berkawan, berpisah mengejar cita-cita, berjumpa, berkawan semula, berkahwin! ^^ (oh ye aku kenal ili dari zaman hingusan sekolah rendah. khalis pulak dari zaman hingusan tingkatan 1)


Akad Nikah : 20.01.12

Bersanding (Langkawi) : 21.01.12

Sambut Menantu (Perlis) : 04.02.12


unique kan their wedding card? Like3!! :D


TAHNIAH untuk cik eh Puan Ku Ili Farhana & Encik Ahmad Khalis! ^^ Semoga jodoh kekal hingga akhir hayat :)




akad nikah. u look sooooo stunning babe! love ur baju! sgt chanteekkkk!


bergambar dengan pengantin ^^


sebahagian drpd pending pearls!
belakang : sarah, farah
depan : aishah, me, dayah, az


*******************************


Majlis Sanding : 21.01.12


perarakan masuk dewan. majlis bersanding at Dewan LIMA near Langkawi Airport.


us! ^^


ex-Maresmawi


pending pearls again! *nmpk tingginya aku lam pix ni* hikhik


*******************************


Khalis' side (Perlis) : 04.02.12

Sedihnya tak dapat nak join majlis sebelah Khalis. Me tak dapat cutiiii :( Kalau tak confirm bole jumpa Azliyani. sahabat baikku zaman sekolah dlu. Tak sangka pulak yanie pergi kenduri di perlis.. sedihnyaaaaaaa T_T


Last jumpa yanie dulu masa hari yanie&ajwad kahwin. Sekarang dah 2 anak yanie. Comelnyaaa keisha kakak & keisha adik!! oh ya, both her daughters name start with Keisha. Dats y keisha kakak & keisha adik :)

Sori naaa Khalis tak leh hadirkan diri p kenduri sebelah perlis..dah cuti panjang masa wedding hampa kat langkawi. so tak dapat nak apply lagi cuti..huu


Disebabkan aku tak p kenduri sebelah lelaki, nah aku tepek gambar dari jurugambar depa tampictures . awesome! good job tampictures!
Baju purple/maroon ili ni ayah dia beli kain di India. Cantik kan?? Like3!!! ^^




seriously semua baju ili sangat2 cantik! sukaaa sangat2!

semoga bahagia sampai anak cucu sampai akhir hayat ili & khalis! May both of u have a beautiful life together. :)

selamat berhoneymoon moon ke Bali !


Love,

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

amboi cik kak..dok sebelah pengantin nak amik berkat ke?hua hua hua..;p

hanumHae said...

cik sha --> HAHAHA biasalaaaa! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...