Friday, April 6, 2012

from thepoplook.com #2 - Tilly Blouse - White Aztec Poppy


ok mmg tak bole betul la bila dah start shopping kat thepoplook ni. hari-hari mesti nak layari thepoplook website. asal ada update je mesti nak tgk..mesti nak tgk mesti nak beli pastu habis duit -_-. makan biskut kering je la ko cik hanum oiii! heuheuheu~


disebabkan tangan yang gatal nafsu membeli membuak-buak tengok blouse ni ja terus klik addToBag. ikut step by step terus bayar. esok tu dah sampai! wow cepat kan! :D



lagi 1 yang bestnya beli dekat thepoplook ni if baju yang kita beli tu kecik or besar kita bole return semula..dengan syarat baju yang kita beli tu belum di basuh, dipakai, dibuang tag. return dalam masa 7 hari. ha best kan? so tak perlu risau if terlalu kecil or terlalu besar! :D


e eh dah macam jadi jurucakap thepoplook pulak aku ni..kihkihkih. ok selamat membeli kepada yang berminat! just wanna share with u ollsss jee :)


nah ai tepek gambaq ai pagi tadi pakai aztec tilly blouse. sori ye takda gambaq penuh. almaklumlah snap sorang2 ini je lah hasilnya..heeehee :D


da da da ti ti tuuuu



1 comment:

Microsoft Office said...

Microsoft Office 2010 provides office software essentials to homes so that users can get tasks done more quickly and easily. Office 2010 is the complete, powerful and easy-to-use productivity and contact management suite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...