Friday, April 23, 2010

motif?


soalan: seminggu yang lepas, kenapa saya private kan belog saya?
jawapannya: saja nak testing ada tak orang yang perasan belog hanumHae di privatekan...muahaha..tak bleh blah! and da answer is yes! ngeeee~ :D


"eh ko dah block aku dari blog ko eh? :("

"cik hanum, ko tak invite aku dalam list blog ko eh?"

" weh, hang tak bagi aku baca blog hang ka..huhu?"


hikhik comeelll jek la kawan2 aku ni..no no no no la..i sengaja ja wat private. saja gedix! hik3 :D


************************************************


ok. tadi saja la buka acc nuffnang yang dah lama tak buka tu kan. pastu tengok ada orang search nama my best fren rupanya, Ku Ili Farhana Ku Azizan. ha nama penuh lagi tu. hmm sapa la yang search nama ang ili. ntah2 ang tak yang search sendirik. ngeee~



ok apa motif updet entri kali ni? haiyoo tak tahu la. saja busan tapi nak menaip nak updet entry gak walaupun ntah apa2.lalalalala~ :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...