Sunday, May 23, 2010

Sehari Tak Akan Lengkap Jika Tidak...

halluuuuuuu semua :)

minggu ni mood rajin nak mengupdate blog. walaupun masa dok mengupdet belog hati tak tenteram tak tenang sebab kerja banyak gila lagi yang belum setel tapi kalau dah mood nak updet belog muncul layannnnkan aje! tihtihtih~


Apa yang sehari tak akan lengkap jika tidak....? Sebenaqnya nak habaq kat hampa-hampa semua, la ni pagi petang siang malam di opis atau di rumah aku mesti wajib akan dengaq lagu-lagu ni..kalau tak dengaq dalam sehari rasa tak complete..haha over hiperbola nyah di situ. eh tapi sungguh aku mesti kena dengaq hari-hari woooo sampai lebam! :D


Lagu apakah yang termasuk carta? Mari teruskan pembacaan.. heee~


Lagu 1: Tell Me Goodbye - Big Bang

suka suka suka gila dengan lagu ni. hari-hari mesti ulang dengar. video klip yang hot jugak menambah perisa lagi untuk aku nak terus mendengar melihat menengok. hakhak. super duper best tak jemu. serius. :)



Lagu 2: Without U - 2PM

ohhh super hot sexy mereka di bawah-bawah air ujan itu. lalalala~



Lagu 3 : I Did Wrong - 2AM

1st time dengar lagu ni terus jatuh suka.



Lagu 4 : Love Light - C.N Blue

Love light - Lovely song! Bagi aku lagu ni sangat sangat lovely. sudah jatuh hati sama ini lagu. :)



Lagu 5 : Susun Silang Kata - Aizat

Aku suka lagu Aizat yang baru ni. best. sedap di dengar.



Lagu 6 : Kebahagiaan Dalam Perpisahan - Shahir AF8

weeeewiittttt. ni lagu baru yang baru tersenarai dalam list. Aku suka dengar single terbaru shahir ni. Bila tengok diari AF, suka betul tengok gelagat Shahir. Malu-malu tapi pak lawak jugak rupanya. Renungan Shahir fuhhh mencairkan betul. kalau dia tengah renung aku depan2 haihss tak tau la. tak ketahuan tak keruan la jadinya. hik3
Tahniah Shahir juara AF8! :)




Ni semua adalah lagu-lagu yang kalau aku tak dengar satu hari tak sah. hari- hari aku mesti dengar sampai lebam! ngeeeee~ :D

4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hoh??ang minat shahir??

nuhan said...

@sha-->yesszaaa mokcik. start dia nyanyi lagu ziana zain aku suka truih. hahah

Mohd Alimie said...

nak mencelah sikit walupun tak kenal :)

cuba dengar lagu david archuleta, cthnya Crush dan It's a little too not over you, mesti akan btambah koleksi lagu2 kat atas tu ..

nuhan said...

@mohd alimie--> bole2 silalah mencelah :)

kadang2 dgr gak lagu it's a little too not over u. cuma xda la dengar sampai lebam.hehe :D. crush tu xpenah dgr. okep cik hanum donlod skrg jugak! hik3. thanx! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...