Tuesday, August 10, 2010

MENJUAL SEMULA KOMIK & NOVEL TERPAKAI

hmm setelah berbillion-billion kali berpk ceh ;p . . . . .


aku dah buat keputusan aku nak jual ja la komik-komik terpakai dan novel-novel terpakai yang ada dalam simpanan.


sebab dah nak pindah umah. banyak barang nak kna bawa. jadi nak kurangkan barang-barang yang dah sedia banyak so aku amik keputusan nak jual komik-komik terpakai dan juga novel-novel terpakai yang ada.


buat masa sekarang ni aku update komik-komik terpakai yang nak di jual dulu. novel-novel terpakai lepas ni eh :)


untuk memudahkan urusan aku buat 1 lagi blog khas untuk menjual barangan terpakai. silalah berkunjung ke sini ye :)))







komik-komik terpakai yang hendak dijual. masih dalam keadaan baik.

ada sapa2 yang berminat? :)

5 comments:

cik bihah said...

sy suke comic nanti sy terjah semula blog awk..hehehe

fadzril ahmad said...

waa.. banyaknye comiccc.. hanum kasi free la kat p.su.. hehehe... kos penghantaran pn hanum jg la tlg byarkan.. hehe..

marina anakcikbob said...

nak..nak...tp jgn mahal2 ek..ekekeke..

farehan said...

nak beli....

Haiza Izzati said...

salam,ada jual komik kan.nanti tlg pm saya kat email haiza96izzati@gmail.com / wasap 0148365661

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...