Friday, August 6, 2010

OMG! Hot! Hot!

Ehem ehem ehem testing testing testing 1,2,3 ceh ceh macam testing mic pulak. ni testing keyboard naa. bila keyboard ok mantap bolelah start merepek merapu kerapu kerepek :D


inilah keyboard yang ai tengah guna sekarang untuk meng'updet' belog. ceh ceh ok tipu.


sumbangan pakcik gugel~


tengah bosan dok sorang-sorang tak tau nak buat apa. buka tv cerita Janji Kekasih kat TV3 tapi tak tengok pun. sebabnya ai tengah online juga buka habis youtube allkpop emel segala bagai. Almaklumlah petang tadi kat KBS World ada Music Bank tapi ai tak dapat tengok. So apalagi bila malam mulalah tengok website allkpop ai selongkar abes nak tengok awesome performances dari mereka-mereka artis korea. thee heeee :D


nak tau ai jumpa apa kat allkpop? jeng jeng jeng jumpa gambar buah hati ai yang nun jauh di sana. gambar yang hottt! ceh ceh ceh tu baru sekerat ja dah kata hot. kalau gambar penuh tak tau la. KEKEKEKE


ha nak tau jugak la tu kan gambar apa yang ai jumpa tadi. jeng jeng jeng mempersembahkan . . . . . . .




:



: :



: : :



: : : :



: : : : :



: : : : : :



: : : : : : :



: : : : : : : :





kyaaaa~ OMG! O_o *nosebleeding* kekekeke

*donghae! do u wanna kill me soooo early? LOL!*



woohooooo dah dah jangan tengok tenung lama-lama. berdarah hidung. ;p





me? u? me n u? yeah thast great! pang~




bye bye sesi merepek TAMAT. :D


2 comments:

zaza said...

mmg berdarah hidung la jwbnye.. hehe

elmo blurb said...

sexy babe ! arghh ! tutup mata .
seb bek lom bulan pose. HAHA

latest entry : Awek Selambakodok Tido dalam Tren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...