Tuesday, August 3, 2010

wewewewegotmarried


woottt wotttt lamanya ai tak updet belog hehe


We Got Married!




uppsss oh tidak tidak bukan ai yang dah kawen. ai bujang single mingle lagikk.. thee hee :p


ai skrg ni setiap minggu tak sabaq tunggu ari isnin nak tengok We Got Married(WGM) kat youtube. tima kasih banyak2 yang tak terhingga kat u ols sapa2 ja lah yang berkenaan yang sudi upload we got married eng sub kat utube. really appreciate it lah! :))))


kalau dulu masa zaman blajaq pun ai tak penah miss tengok WGM. Tapi bila pasangan Andy&Solbi, Kim Hyun Joong&Hwangbo, Alex&Shin Ae ngan Crown J&Seo In Young dah takda dalam WGM, ai dah tak dak feel nak tengok WGM lagiiiikk... :((





TAPIIII sekarang ni tidak lagiii!! ai dah start tengok WGM balik sebab ada Nickhun 2PM! suka sangat tgk Khuntoria couple! hikhik ^^ suka jugak tengok Goguma couple! :)) aigooooo~



khuntoria couple! omo omo sweet, cute! ^^

ai slalu tgk khuntoria couple kat cni



goguma couple~ lovely, sweet! :)))

kalau nak tgk goguma couple silalah melawat page ini


tiap2 minggu rasa tak lengkap ja kalau tak tengok WGM! ari ahad malam ja mesti ai dok ulang check kat utube dah di 'upload' ka dak lagi. hikhikhik~


haaihss tapi yang tak bestnya.... lepas di upload dalam 3 ,4 hari video tu suma akan di block di buang oleh iMBC. benci la kat iMBC! tak bole ai nak ulang tengok banyak2 kali.. huhuu~


k da da da da jumpa lagi nanti~ :))

2 comments:

molmolla said...

KITE PUN TENGOK WGM!! :) SUKA SGT. KAWAII~

nuhan said...

@molmolla--> kan kan kan kan! kawaii sgt2! ulang byk2 kali pun tak booosannn hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...