Saturday, September 3, 2011

[Review Filem] - Hantu Bonceng

semalam pi tgk wayang dengan adik-adik & kawan-kawan. Nak tgk muvi yang fun ringan-ringan jek. so tengok hantu bonceng. Perghh tiket full. orang pun ramai jek kat cineplex langkawi. Tak penah-penah aku tgk ramai org cam semalam kat panggung langkawi. Maybe sebab tgh cuti raya. so ramai pelancong @ orang luar langkawi. memang sesak ah -_-


tak bestnya movie ni sosial. tak bagus untuk tontonan kanak-kanak.
movie ni memang menunjukkan kehidupan anak muda remaja yang sosial. merempit, masuk disco angguk-angguk goyang-goyang, gadoh, bukan muhrim duduk serumah, mengandung anak luar nikah, sihir err apa lagi ntah.

yang bestnya ok muvie ni mmg sempoi. gelak ja. yang lawaknya ada gak yg jerit terkejut bila scenes hantu juliana evans muncul. ahaha. kalau rasa boring bosan tak tau nak buat apa nak tgk movie yang ringan-ringan tak stress silalah p menonton hantu bonceng kalau uolls suka movie melayu la.


ok dah abes review yg simple2 jek. kesimpulannya aku gelak dekah-dekah.

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

tak best langsung..standard drama dalam tv je..

Ema Razali said...

ema nak tgk cite ni, tp akak pulak taknak tgk cite ni masa tu. huhu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...