Tuesday, May 24, 2011

Keywords blog yang jarang ada pelawat

Salam 1 Malaysia semua :D


Entry ringan-ringan jek ni. Tak tahu nak menaip apa tapi gatal jek tangan ni nak mengupdet belog. hikhikhik


Emm tadi saja je buka nuffnang akaun tengok search keyword utk hari ini. Jeng jeng jeng




Hoho ramainya yang search nora elena novel. Ni mesti penangan Aaron Aziz eh tak tak mesti penangan Cerita Nora Elena tu sendiri kan kan? ngeeee~ ;p


Pemenang kedua berkaitan demam Nur Kasih. Ni semua gara-gara Nur Kasih The Movie. Tak tahu la review ai tu membantu ke tak. Tak pandai nak review-review ni. Belasah je. ekekeke


Seterusnya bercuti ke Siem Reap/Phnom Penh. Ha ni mesti gara-gara BIG SALE kat AirAsia kan? Hoho bagi aku tak de la murah sangat pun 'Big Sale' tu. Yes ada je tiket serendah 10sen tapi bila plus segala macam surcharge, segala tax bole mencapai ratus-ratus gak harga tiket. -_- Btw, sapa-sapa yang nak bercuti ke Siem Reap/Phnom Penh, YES! u shud go. Tengok budaya tempat orang lain kan? Sambil tu jangan lupa melawat tempat bersejarah Angkor Wat di Siem Reap. Harap-harap entri Phnom Penh ai membantu tak banyak sikit pun jadi la..ekekeke. Selamat Bercuti! ;D

9 comments:

♥CIK SHA♥ said...

rajin ang check..aku lama dah tak check..ekeke..

hanumHae said...

ekeke jarang2 check weh. bila teringt je check =p

Anonymous said...

I enjoy the birds and heart necklace <3 So cute! All the jewellery is beautiful <3 <3

My homepage :: theuniversethewars.
com

Anonymous said...

Have liked Duke Dutch facebook page. Love the diamond and saphire rings.



My web site :: danon jewellery wholesale

Anonymous said...

Very nice article, just what I was looking for.

Also visit my weblog; Private Cloud Hosting

Anonymous said...

though that deserved more closer focus and I'll deal with them in different blog posts: 3D printing, and mobile app.

My web-site; theflaze.blogspot.com

Anonymous said...

sir, satisfy deliver the video clip to my e-mail, its impressive.


Also visit my blog post; xerox phaser 8560 printer

Anonymous said...

Just beautiful little treasures!

Here is my homepage ... silver jewellery sets (http://openucf.sourceforge.net/)

Anonymous said...

I was wondering if you ever considered changing the structure of your website?
Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people
could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one
or 2 pictures. Maybe you could space it out better?


Here is my blog pilgrim jewellery wholesale []

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...