Thursday, January 13, 2011

dua kosong satu satu

Hellloooooooooooooooooooooooo... peh lama gilak tak updet belog kan? hikhik ai bukan apa ai bz malas nak menaippp theheeee :D

erm nak story apa ye? akceli banyak kot kisah alkisah tapi cam dah basiii jek nak updet kisah tahun lepas.


neway HAPPY NEW YEAR!! Masih tak terlambat lagi kan nak wish? hehe :D




2011 - naik pangkat lagi. pangkat apa? pangkat umo la opkos! hehe. oh terasa tuaaa.tapi takpa rasanya muka still muda and hot and gorjos kottt. ekekekeke dushhhh~! ;p

dua ribu sebelas - ALHAMDULILLAH tahun baru ni bermula dengan hal-hal yang baik-baik hepi-hepi belaka. Harap tahun ni memberi sinar yang baik buat cik hanum :)

two thousand eleven - SAYA NAK BELAJAR MENJAHIT! dah daftar di KEMAS. Kelas akan start next week. ohh tak sabaqnya nak belajar jahit baju kurung, baju melayu, langsir! *muka bersinar-sinar bling bling* harap-harap dapat ikut kelas menjahit ni sampai habis modul. iAllah. :)

banyak lagi ni rasanya nak menaip nak meluah nak bercerita tapi apakan daya otak beku blur blank.

mungkin sebab lama tak menaip?mungkin!


hai hai hai oh ya! skrg aku tengah tengok drama ni!



Marry me, Mary! - 1st drama i've seen where i've wanted the main girl to end up with the other guy.




jumpa di next entry! *agak-agak bila la aku akan updet belog lagi kan?hehe*


3 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..lama gila ang ilang..

nisa ~ shasha said...

cik hanum!!!! rindu awak laaaa!! nak marry meeee, mary! :)

nuhan said...

cik sha--> hoiiiiiiiiiiiiiii..ada je ni..hikhik

nisa~shasha--> rindu awak jugaaaa cik shasha!! meh2 amik kat i marry me mary! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...