Friday, January 28, 2011

Setelah sekian lama...

Fuhhhhh akhirnya setelah sekian lama aku tukar header belog! Dah lama nak tukaq tapi well biasalah aku sangat malas nak mengedit memikir nak wat header camno. Ni pun sehabis simple sebabnya ai macam malas nak buang masa ai lama-lama dok ngadap laptop mengedit kuikuikui~


Untuk yang baru menjejak kaki ke belog ni, b4 ni header Kehidupan HanumHae yang ni...





Sekarang jeng jeng jeng 1, 2, 3 bertukar!




kehkehkeh still ai guna font yang sama untuk "Kehidupan HanumHae". Tapi bila tengok tengok telek punya telek; 'hmm tukaq la font' cam boring ja tengok kuikuiku. So ai pun geledah la semula adobe photoshop tukar font. So Hasilnya jeng jeng jeng 1, 2, 3 bertukar lagikk~!




amacam? ok tak?

erk tak cantik? simple sangat? wuwuwu takpelah cik hanum memang suka yang simple2 jek. okthnxbai :p


7 comments:

♥CIK SHA♥ said...

bertukar!!

mia liana said...

hmmm comel headernya... mia dah follow blog ni...salam kenal..

Dea said...

ok pun terlihat sekali integritasnya sebagai blogger... :)
selamat...& sukses selalu
salam

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahh2! smkin mntp dan cun g2.
nice2! hepi blogging. xD

amir aizat said...

great!!

alia shahira said...

hahaha nice header dear! :")

toyolkiut said...

nice..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...