Thursday, January 27, 2011

Phew~

Phew lagikk~

tahun lepas sikit-sikit saja member yang melangkah ke alam lain. Tapi tahun ni aku dengan penuh yakin & pasti akan ramai gila babi kawan-kawan aku yang akan melangkah ke alam lain. iaitu alam PERKAHWINAN. Dan kesan daripada tu...




aku kena bertahan menadah telinga bermanis muka untuk menepis serta menangkis soalan-soalan cepu mas dari orang-orang sekeliling yang kadang-kadang terlebih ambil berat berbanding family aku sendiri. haihsss nasib nasib.


SELAMAT PENGANTIN BARU kepada kawan-kawan yang dah melangkah ke alam perkahwinan. Semoga bahagia kekal selamanya sampai syurga. Masih jauh lagi perjalanan. Ingatlah perkahwinan bukan pengakhiran tetapi permulaan kepada sebuah kehidupan.


-----> eh awat yang aku gila macam formal ja bahasa entri kali neh? muahahahaha ;p


** motip entri: tengah rajin nak menghapdet.
** sebab rajin menghapdet: 1)nmpak banyak sangat kad jemputan kawen kawan-kawan. 2) banyak sangat pix wedding kawan-kawan kat FB.


AMARAN: jangan tanya bila tuan belog punya turn sebab tuan belog tak dak jawapan. SEKIAN. ;p




3 comments:

♥CIK SHA♥ said...

keh keh keh..bersabar la sahabatku..biasa la tu..huhu..tapi aku suka ayat yg ni.."Ingatlah perkahwinan bukan pengakhiran tetapi permulaan kepada sebuah kehidupan."

nisa ~ shasha said...

cik hanum! xpe2.. i xtanya k! hahahaa.. :)
baik kan i?

nuhan said...

cik sha --> hehe TQ.. tu pendapat aku la sebabnya aku slalu dgq org ckp "kawen senang selesai suma masalah" oh ho no no no! ;D


nisa~shasha --> hahahahahaha sengal la u! tny je xpe tp ai tak jwb.kehkehkeh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...