Thursday, February 4, 2010

'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya'


kawan2, sila klik banner utk ke page mr.superman utk makluman lebih lanjut~

  • wahai mr.superman yg gagah lagi hensem lagi macho (ok.ayat mengampu), saya amat sangat amat suka ambil gambar candid tak kira gambar apapun apabila di tangan saya ada kamera.




  • ohh mr.superman yang baik hati lagi pemurah (ayat mengampu lagi), saya juga amat sangat lah sangat suka mengambil gambar anak-anak sedara saya yang comel lagi kiut miut mcm saya bila mereka2 anak2 buah saya membuat aksi yang bukan2 tak kira di mana jua.



  • mr.superman yg bijak lagi pandai (heh!mengampu lagi), saya sangat sangat teramat sgt perlukan kamera digital kerana saya sangat suka bergambar..weeee~ :D


  • mr.superman superhero kesayangan ramai (erkk??!), saya sangat suka mengabadikan kenangan-kenangan indah bersama family, kawan2, alam sekitar dan apa2 sahaja di mana2 tempat tak kira masa situasi.





  • mr.superman yg gagah, macho,hensem,baik hati pemurah, bijak dan kesayangan semua (erk?! gila ayat kipas nak mati), saya sangat suka snap gambar candid, gambar bersedia tengah tersenyum tersengih kambing dan bermacam2 jenis gambar lagi. Tetapi malangnya saya TIDAK ADA KAMERA! HANSET PUN TIDAK ADA KAMERA. (ohh ok tipu! henset ada kamera, tetapi tidak berguna juga kerana gambar yang sgt sgt sgt sgt kabur. Sudahlah kabur, tidak bole transfer masuk laptop/pc kerana tidak ada cable usb, apatah lagi bukannya guna memory card, bluetooth pon tidak ada. ha mcm mana tu? Serupa tidak ada kamera la kan? huhu -_- . Jadi kasihanilah sama saya. Dan sebab hal2 perkara2 yang telah dinyatakan di atas td, maka dgn ini sebab inilah kenapa MR SUPERMAN PERLU BAGI SAYA KAMERA DIGITAL. Barulah aktiviti2 kesukaan saya dapat dilaksanakan dengan jayanya~ :)


ohh alangkah bahagianya indahnya dunia ini jika kamera digital itu milikku cik hanumHae.. weeee~ :p


p/s: semua gambar adalah di snap drpd kamera org..huhu T_T

5 comments:

♥CIK SHA♥ said...

wah2..masuk contest nmpknye buddy aku nih..hok2..aku dh lma sgt tgk contest tu..nk masuk tp mcm mlas..kui3..

eh2..gmbr itu..mcm ku kenal..bukan aku masukkan gmbr tu dlm frenship cntest ari 2 ke?hik3..

gud tuk ang beb..i'll pray 4 u..

nuhan said...

hehe a'ah sha aku pon dh lama tgk tp bru join..saja cuba nasib..ngee~jom2 join!

haah gmbar tu la wei,tp ni yg dlm simpanan aku pulak..yg mn ada aku msukkan ja,suma gmbar ada lam pc kat umah yg dh rosak tu..uwaaaaaaT_T

thanx beb~ :)

nisa ~ shasha said...

hanum.. ni kipas pn sure2 kipas digital ni!
hahahaha..
encik superman kene kipas!!!

ema.razali said...

wah masuk contest ekk ♥

good luck ! :D

nuhan said...

@nisa~shasha--> hahahaha :p

@ema.razali--> tengs ema! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...