Thursday, February 18, 2010

Tag from ema :)


ohh sudah lama saya tak updet belog kan? rindu tak? rindu tak? ohhh xrindu?huuu xpelah -_-


kemana saya menghilang? knp dah lama tak updet belog? eh lama ke ha? lama la tu kan dh seminggu..hehe :p


saya ada je ni ha kat umah..aritu je la takda kat umah, 5 hari bercuti CNY kan..saya pergi jalan2! \(^^.)/.. pastu hari-hari b4 bercuti tu bukan malas nak updet belog tapi sibuk dok baca komik, baca novel, tgk muvie u'r beautiful..punya dah lama dah xberjaya gak lagi aku abeskan semua episod sebab ada ja macam2 halangan...hokhok~


gambar hiasan :p


************************************


oklah hari ni nak bayar hutang kat ema..dia tag saya!ohh ni 1st time kna tag..sungguh saya rasa tak biasa & kekok nak jawab! ecehhh apa kes?hahaha B-)


ok ema..hanum jwb ni..hokhok~


Soalan 1 ~ Where is your cell phone ?
erkk ntah la..saya suka letak nset d merata-rata tempat..agaknya kat bwh bantal kot..tak pun dlm handbag lagi..hee :D

Soalan 2 ~ Relationship ?
menanti nanti ternanti nanti lagi..KEHKEHKEH

Soalan 3 ~ Your Hair ?
panjang pendek panjang pendek BOTAK kot..hakhak

Soalan 4 ~ Work ?
kerja mengadap screen menaip je ari2..siuuu~

Soalan 5 ~ You sister ?
akulah kakak akulah abang kepada 3 org adik..ohhoooo beratnya tanggungjawab gue! tapi saya anak manja tau!wakakaka~

Soalan 6 ~ your favourite thing ?
komik+novel+tv+TIDOQ.. ngahaha :D

Soalan 7 ~ Your dream last night ?
semalam sungguh lena tdo tak mimpi apa2 pun..serius best! :)

Soalan 8 ~ Your favourite drink ?
milo ais, milo sejuk, milo panas, milo suam..milo la kesimpulannya..hee~

Soalan 9 ~ Your dream car ?
mcm2..keta kebal bole tak?KAHKAHKAH

Soalan 10 ~ Your shoes ?
ohh kakiku sungguh kecil comel mcm aku yang kiut miut ni..pang~ saiz 3@4.. saiz 4 tu pon slalunya longgar@besar sedikit..huu sgt susah nak cari kasut.. :(

Soalan 11 ~ Your fears ?
kehilangan orang yang tersayang.

Soalan 12 ~ What do you want to be after 10 years ?
OMG! dah 34 thn time tu! yang pasti dah ada family...hee :D hope hidup dah stabil time tu.. :)

Soalan 13 ~ Who did you hang out with last weekend ?
FAMILY! miss them soooooo much! xoxo~

Soalan 14 ~ Missing ?
macam2 segala macam..hee~

Soalan 15 ~ What are you thingking about right now ?
bila nak balik kampung ni..rinduuuuu sama family, rindu sama suasana yang tak sibuk, rindu sama semuanya..huuu

Soalan 16 ~ Favourite colour ?
errr..sentiasa bertukar2..hehe.. penah suka kaler biru, merah hati, ungu, hijau laut, oren, mcm2 lagi laa..haha..

Soalan 17 ~ Love ?
Cinta = Love :)

Soalan 18 ~ So who wants to share their one ? how about ?
err sapa ha?
kamu semua :)


9 comments:

black_mel said...

haha...kena tag jugak...letih kan jawab tag nie...

ema.razali said...

hehhe , thanx rajin rajin jawab :DD

♥CIK SHA♥ said...

weh!!!jahat la hg ni..huh..tggu aku jawab..

RiNa FaRiD said...

suka gak tukar2 color favorite..
dlu biru, pastu pink..la ni mcm dah boring jek ngan warna pink..haha

miss myeryn said...

wahaha..punyala khusyuk n tawaduk aku baca entry ko kali ni..
last2...'eyh?mcm knal je nama tu?'
nnti kan jwpn aku..huhu

nuhan said...

@black_mel--> lotih jugak la nak memikir..haha..


@ema.razali--> hehe sama2 :)


@cik sha--> hahaha weekkkkk padan muka! ha p jwb..;p


@Rina FaRiD--> hehe sama la kita..tapi xpenah lagi suka kaler pink..hahaha


@miss myeryn--> amboii kusyuk & tawaduk tuuu..haha sila2 jwb..take ur time beb :)

♥CIK SHA♥ said...

aku dah jawab..p cek cepat..bagi markah penuh ok!!!

hahahahahahahaha...

Darkbatman said...

musim tagggg.. sempoi jer jawapan.hehe

nuhan said...

@cik sha--> haha okep thanx~! ;p

@Darkbatman--> haha 1st time kna tag ni..silap plak aku xtag ko kan aie..hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...