Thursday, February 25, 2010

perubahan cuaca perubahan emosi


haluuuuu bertemu lagi kita di hari kamis yang indah damai tetapi panas..eh dok dalam opis ni mana ada panas la sejuk je rasa econ..hikhik ;p


hari ni rasa mahu menaip menghapdet belog tapi tak tau la nak merapu meraban apa kat sini..hehe..


ok la meh aku cita perubahan emosi yang jadi kat aku arini..macam orang tak betul pon ada jugak...tiba-tiba ja rasa macam emosi berkumpul arini kat aku...nak kata tengah kibar bendera jepun pon tak juga..oppsss hokhok..


bangun pagi hari ni dengan penuh semangat gumbira sebab malam ni nak balik langkawi!! yippeeeaaa! eh jangan suka2 sangat..biasa2 sudah cik hanum..over btol lah hang ni..hikhik ;p


sampai ja di opis buka laptop toshi tersayang...bila toshi dah ready mula la tangan buka itu buka ini apa yang perlu..ohh jdev tentunya termasuk sekali ya! itu yang 1st sekali aku buka sekarang ni..tak macam dulu-dulu..kalau nak tahu dulu-dulu apa yang 1st aku buka bila sampai opis melawat la sini.. heee~ ;D tapi facebook dah bole buka sekarang ni kat opis!yeay! hehe..


ok ok sambung cerita lagi..bila mula rasa bosan sakit mata tengok ulat-ulat kat jdev..aku pon on9 la mukabuku...reply mesej, komen apa saja la yang ada.. pastu masa nak reply mesej tu ternampak la mesej antara aku dengan seorang budak iaitu kenalan lama aku..hoh! sampai hati tak reply mesej aku..tak pa la maybe dia tak on9 fb lagi kot *ayat sedapkan hati neh~ tiba-tiba tangan ni gatai plak p buka facebook dia...


"eh dah bole tengok gambar"


sebelum ni tak bole view skrg sudah bole sebab antara fb kami 2 sudah ada 1 mutual fren..


aku pun apa lagi geledah la fb dia kan..tengok gambar suma..ohh dah ada yang spesel rupanya...bagus2..aku hepi sebab dia bahagia.. pastu tengok wall dia pulak eh dia on9 ja ni..siap reply lagi wall dari kwn2.. tiba-tiba ja emosi aku berubah.. ohh sedihnya..! agaknya dia dah tak sudi nak contact aku lagi..xpalah aku kena terima yg dia mungkin dah nak lupakan aku terus..tidak apalah..cool..cool je aku..berlagak lagi neh..pastu lama2 arghh sedihnya aku!! huhu..adoii lupakan sajalah hanum..dah orang tak sudi..lupakan saja..ohh tabahlah wahai hati!


ha tgk kang emosi berubah tu dari hepi terus jadi sedih.. ni bila dah dengar lagu I'm a loner dari c.n blue yang rancak sangat best itu, terus emosi berubah sikit-sikit dari sedih jadi stabil.. pastu keluar pulak lagu lies dari big bang..emosi semakin stabil...lagu jendela hati nyanyian saujana..ohh layan..memang memberi ketenangan..muncul pula don't look back in anger by oasis...ehh tiba-tiba ada lagu hafiz noktah cinta..okeh emosi sudah stabil! no more sedih2 lagi..lupakan saja..lupakan saja..hahaha gilo ka apa aku ni..heh!


ok tutup cerita.sudah stabil :)


*****************



ha nak habaq mai ni...dah lama aku nak buat benda alah ni..



sila klik kalau rasa2 tak nampak~ :)



almaklumlah ceq budak baru dalam dunia blog ni..so memang tak reti la kan..search la kat gugel..bila jumpa try buat tapi tak jadik pon..last2 dah fedup malas sangat nak search lagi terus tanya cik red a.k.a linda opismate ku..then linda suh tengok tutorial linkwithin kat blogceeramon..ohh senang saja lah rupanya! tak sampai 10 minit pon buat benda alah ni...tadaaaa...siap! thanx linda! thanx ceeramon!^^ jangan gelak kat cik hanum! saya budak baru belajar kan..hehehe ;p


disebabkan entry aku yang dah panjang tak hengat ni terbantut lah rasanya nak tunjuk cara-cara nak buat linkwithin camna..tapi takpa jangan risau kawan2 semua yang nak buat jugak tu tapi tak tahu macam saya ni..meh sini cik hanum bagi link blog ceeramon okeh..senang aja..sila klik link ni.. link tu terus pegi ke tutorial linkwithin. selamat mencuba! :)


ehhh tadi bukan aku tak tahu nak taip apa ka? ni sampai panjang tak hengat la plak..hikhik ;p


ok tata titi tutu cau cin cau malam ni nak balik kmpung! yabedabeduuuu ^^


eh lupa semalam aku mimpi dia ni..lee min ho ok! apa maksud tu?ngeee~ ;p




p.s: ohh donghae jgn risau kamuu tetap di hati..lalala~ ;D

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..si jejaka yang berambut balung ayam tu yg hang mimpi??ke hang mimpi ayam kot..kui3..

have a nice trip dear..

tgh keje pun sempat lagi tu update blog..ceshh..sungguh tidak senonoh la buddy aku ni..p wat keje!!!

miss myeryn said...

wahh..balik lgkawi..
ceq nak coklat banyak2 no..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...