Wednesday, February 3, 2010

Akhirnya sudah berpunya~


AMARAN: ini entry bergambar~




taaraaaaa~ ini aku!


oh bukan2 bukan aku yg sudah berpunya tapi abg kazenku yang sudah berpunya skrg...heee~ :D


300110-berlangsungnya majlis perkahwinan my kazen, hasnizar wif pilihan hatinya surihayani.. if anda2 semua nak tahu mereka berdua adalah pasangan duda & janda..so majlis pun secara kecil-kecilan & besederhana saja :)


mari kita biarkan gambar sahaja yg bercerita ok :)



abg jat & kak suri~



wif kak suri's daughter-si nonis yg banyak mulut banyak cakap sungguh comel :)



aku si gelap & kazenku si cerah~ :D



kazenku & en.tunang dia yg gila nak bergambar dgn katil pengantin..tak saba2 la tu..haha :P



ok itu saja. malas mau upload gmbar2 lain lg..padahal gambar sikit saja pon sbnarnya..ngee~


10 comments:

Kyuubi_85 said...

patutla ada org tak update blog ye... :D

nisa ~ shasha said...

ecececece...
gambar u yg 1st tu paling melampau2.. hahaha

zulhilmi bdk blur said...

xbepunye lg ke...
hihi...
a chance..
;p

~ ReD ~ said...

hah?kak suri??hehehehe

♥CIK SHA♥ said...

hoit..tajuk kemain..ingt hg yg dh bpunya...bru nk bz2 bodi wat siasatan..haahaha...

Armyrule said...

ingatkan kawen ngan lisa surihani ts...huu, suspen2...hahaha...klu ngan lisa surihani melepas la aku...hihhihihi...seb baik surihayani...kikikiki

♥♥syahadah♥♥ said...

kenapa pic sepupu adik tu tu..tunang dia siap pandang dgn muka cuak..hahahaha

FaTiN said...

adei..tajuk xleh blah..ingat kan tuan rumah yang dah berpunye.hikhik=p

nuhan said...

@kyuubi--> hehehehe :D

@nisa~shasha--> uppssss i nk practice amik gambar time kawen nnt camna..lalalala~ :p

@zulhilmi bdk blur--> isi borang dlu ye..hahaha :P

@~ReD~ --> hoh yalah kak suri?? oppsss bkn kak suri d opis ya..haha :)

nuhan said...

@ cik sha--> hahaha saja kasi gempaq sket..hokhok :P

@Amyrule-->huihss kalo lisa surihani heboh 1 malaya.. i pon tumpang glemer..hahaha :P

@syahadah--> haha depa mmg suka wat mcm2 aksi muka kak..muka sebek,masam,muram,sengih kambeng..tp saya suka pic ni~hahaha :D

@Fatin--> hikhik saja bikin kontroversi :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...