Tuesday, June 15, 2010

Aiskrim oh Ice cream oh Eskrem



Bila godek-godek folder pictures dalam toshi terklik pulak folder time bergalok dari malam sampai ke pagi.. Pastu terjumpa pulak gambaq-gambaq neh..




isk tak ingat pulak nama kek eskrem ni.. eskrem coklat kek kot..ke eskrem kek coklat tak pun coklat kek eskrem..eh ha apa2 je la yang seumpama dengannya... theeheee :D



Ini pulak banana spring roll with aiskrim. ha cuba cari mana banana nya? hik3 banana di sebalik kulit popia tuuu.. sedapppp


Kalau teringin nak makan silalah p ke Haven Bukit Langat. :)


Ada kisah lucu masa order benda neh. Masing-masing dok bayangkan rupa bentuk banana spring roll with aiskrim. Masa tu tak terpikir pun spring roll tu apa..muahahaha. Masa banana spring roll with aiskrim ni sampai kami berempat (aku, aishah, sarah & ili) tercengang berpandangan sesama sendiri.


Hampir-hampir dah kami nak cakap "eh excuse me, rasanya kami tak order pun popia" tapi nasib baik dalam hati ja. Pastu masing-masing baru sedaq 'kebodohan' masing-masing. "Aparaaaa spring roll tu kan popia!" kehkehkeh



**********************************************




sori gambaq tak clear sebab amik dari fb yang di tagged oleh cik Rozy sengal


Sangat sedap sangat best desserts neh. Mango mountain serius sedap manis begitu best skali makan. Kiwi Volcano (if tak salah nama neh) masam-masam sket op kos la sebab kiwi kan tapi serius fantastik super sedap. Strawberry..err strawberry apa ntah nama tak ingat plak super masam tapi super best sedap. Yummy3!! :D




Ok lari sket dari skop aiskrim. Ni pula Soy bean jelly with strawberry. makanan nak menjaga kecantikan. sebab? sebab makan stoberi dengan soyaaaa~ heee :D Sapa yang suka makan soya kompom suka yang ni. sedappp jugak!


Sila lah try dessert ni semua kat Sweet Chat @ Times Square, KL.



**********************************************




Ah ha ice cream ni sangat sedapppp! makan dekat yogurt ice cream dekat Mines kalau tak silap. serius sedap. sungguh delicious!




Terasa meleleh-leleh ayaq liur sekarang neh lapaq eskremmm -_-



*motip entry? nak promote eskrem...ngeh3 ;p*



12 comments:

sI tEDI said...

lapau!!

♥CIK SHA♥ said...

pos kat aku cepat!!!mentang2 aku dok jauh..hampeh toi ang ni..

nuhan said...

@si tedi--> lapau jugak!! :D


@cik sha--> tak bleh pos nnt cayaq abes rugi! mai2 cni kita p makan.kehkehkeh

Emilia Emira said...

waahh ice cream sgt sdp musim2 panas neh..
=)

Emilia Emira said...
This comment has been removed by the author.
liyana aziz said...

hatoi!! sedapnye yana tengok.. leleh air liur tau! =)

masturah idrus said...

oh! shedap! mau3!!

aku_tiewa said...

aishkim dgn aiskrim lebih kurang sama ke??he3
bestnyeeee....t'liur nie

peaNut said...

kalau peanut mkn bnda2 ni..kompom bertambah2 gemuk la peanut..ahaha

ieQa sWetLuv said...

sedapnye~~

nuhan said...

@emilia Emira--> yesszaaa btul3 :)



@liyana aziz--> jgn lupa lap air liur tu eh! hehe :D



@masturah idrus--> hehe :)

nuhan said...

@aku_tiewa--> hahahaha a'ah lebih kureng ja bunyi..bole tersasul..hik3



@peaNut--> eh mana ada gemuk la peanut..bukan makan hari2..hehehe



@ieQa sWetLuv--> mmg sedap! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...