Monday, June 14, 2010

Memanfaatkan hari minggu




aktiviti wiken saya: no no no bukan pergi pantai bukan pergi sungai gabai again or berehat-berehat bersama angin sepoi sepoi bahasa. gambar kat atas tu saja propa ja lebih..ngeeee :D



******************************************



Aktiviti wiken baru-baru ni adalahhhh......jeng jeng jeng


Sabtu : menonton menonton menonton menonton korean drama Cinderella's Stepsister.


Mula-mula bila tengok episod 4 and 5 beberapa mggu yang lepas-lepas-lepas kat KBS Astro kureng berminat sebab macam slow lembab yang amat kan. Mengantok ja. Tapi disebabkan memang dah donlod ada dalam toshi tersayang so tengok juga. Masa ep 1 biasa2 lagi belum tertarik. Bila masuk ep 2, 3 mula tertarik sebab Chun Jung Myung yang sebagai Hong Ki Hoon sangat la comey sweet bila dia senyum. kehkehkeh..


Oh tidak tidak itu pengaruh sampingan saja. Tertarik sebab dah mula rasa cerita ni best. Lepas tu terus tertarik tertarik nak tahu apa jadi. Punyala marathon. Dalam sehari dah tengok sampai episod 11. Sedih. Sebak. wuwuwuw.. Suka sangat tengok lakonan Moon Geun Young sebagai Eun Jo. Ekspresi muka dia. Takda perasaan, dingin. Tapi sangat tak suka tengok muka Seo Woo yang pegang watak as Goo Hyo Sun. Gila fake muka dia. Banyak mana dia buat pembedahan pun tak tau la. Bila senyum tu dah serupa apa lagi.



******************************************



Ahad: menonton menonton menonton movies with my lovely housemate/opismate cik ainPeanut at Alamanda, Putrajaya~ :D


Kami tengok ni


ohhh sungguh cair bila tengok prince Dastan senyum..kihkihkih. Prince of Persia best. Sungguh. Silalah pergi tengok kalau belum tengok lagi ye. *Ke aku je yang lambat tengok neh..hihihi*


& kami tengok ini jugak~



Karate Kid pun best jugak~ Kelakar. ^^



Jaden Smith sungguh cute comellll sangat sweet~ :))


Kesimpulannya wiken aku minggu ni asik menonton menonton menonton saja.. ngeee :D



p/s: alamak sudah Isnin: adoiiiyaiii malasnya nak p opis. Lepas ni kerja kerja kerja.. -_-

9 comments:

q-nizam said...

amboi..bnyaknya layan movie..jom lar layan bola pulak..hehe

♥CIK SHA♥ said...

best eh karate kid??aku nak p tengok la camni..

Kie-yu said...

wah!
marathon tgk citer best eh
da hepy2 on weekend isnin kena la hepy2 working pulaks
hee~

aku_tiewa said...

wow..bestnye..aktiviti tgk movie tu..hehehe

peanutzz said...

ngeh3.. weekend yg sgt besh! :)

nuhan said...

@q-nizam--> hehe layan bola kna ada geng baru syiokk..kalau sorang2 xbest..ngeh3


@cik sha--> ha sila2 p tengok.best lawak.jaden smith sgt cuteee!! :D


@kie-yu--> hehe lama dah tak marathon camni. tu la skrg kna marathon wat keja pulaks..wuwuwuwu~

nuhan said...

@aku_tiewa--> ngeh3..mmg best!! release tension punya pasal.muahaha


@peanutzz--> yesszaaaa!! wiken kita yg best! marathon wayang walaupun tgh kekeringan pulus..ngeee :D

F~CiCAk said...

semenjak dua menjak awek jauh,jarang dh tgk movie.. wuu.. =p

nuhan said...

@ F-cicak--> alolo hehe p la tgk muvie dgn member2 :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...