Tuesday, June 15, 2010

CONTEST: mirror mirror on the wall, who's the most beautiful ...

Wahhhh dah lama tak masuk sebarang contest..ngeee :D


3 hari lepas masa tengah jalan-jalan di dunia belog eceh terjumpa la contest ni.. tak ingat plak jumpa dari blog mana..huhu -_-






Tengok macam menarik ja. Nak try join sebab teringat ada 2 keping ja gambaq aku kat depan cermin yang aku amik sniri. Ohh aku bukan la seorang yang gila suka amik gambaq depan cermin.. Sebab tak reti..kehkehkeh


Ok jom penuhi syarat-syarat contest! :D


Kena jadi follower soclose2213



saya follower yang ke-139 :)


Kemudian tepek banner contest kat side bar with link contest until 18 June 2010




******************************


Ok jeng jeng jeng gambaq yang akan dipertaruhkan adalahhh eceh ayat tak bleh blah..hehe :D. Aceli aku sangat sangat sangat tak pandai amik gambar depan cermin. Kang ada la yang kabur la tak cantik la apa-apa lagi yang sewaktu dengannya. Kalu orang lain tolong amikkan takpa. Aku pandai untuk join masuk gak bagi nampak muka aku kat cermin tu..kehkehkeh. so gambar yang akan dipertaruhkan ni aku memang amik sniri depan cermin. 2 kali ni je aku penah amik. Try test cuba jaya amik sniri. ngeh3. ok la malas bebel panjang-panjang jom tengok gambar occay! :D


Oh ha lupa pulak gambar mestilah diambil sendiri depan cermin. Gambar tidak boleh cap ayam, original, kalau nak touch up dibolehkan. Yang penting gambar pemilik belog sahaja ye.. So jom tengok.. Taraaaaaaa~




Gambar 1st tu 1st time tangkap depan cermin. Cuba jaya amik depan side mirror. E eh side mirror pun cermin jugak kan? ngeee :D Masa tu tengah bosan tunggu orang so amik je gambar sendiri. kehkehkeh..

Gambar 2nd tu dekat kfc pavilion. Testing testing amik gambar depan cermin tempat basuh tangan. Time tu teda orang berani la amik..heheh


So camna? Ok tak? Harap2 diterima la noo..hihihi :)


p/s: kawan-kawan jom la join! hadiah menarik tau. ha kalau tak percaya jom tengok hadiah kat belog penganjur soclose2213

8 comments:

aku_tiewa said...

gud luck..
nanti da menang,
share2 la adiah tu yea..
hahaha..

♥CIK SHA♥ said...

oit2..pesaing aku ni..amik gm,abo kat side mirror kereta..ahaha..

gudluck dear..

~ ReD ~ said...

good luck babe;)

i jarang nak candid gmbr kt cermin ni.hehehe

Rozy^^ said...

apsal x letak gmbr aku? kompom mnang..hahaha

cik idaY said...

wahhhh,,masuk kontest..gud luck k..

i Follow u..:)

nuhan said...

@tiewa--> tq beb! erk nk share? erm..erm..erm..erm.. ngee ;p


@cik sha--> oit2 yaka pesaing? lor xtau plak ang pun join.kuikuikui.

gud luck jugak!! :D

nuhan said...

@red--> tq linda!

ecece jarang candid kat cermin tapi penah gak la amik kan..ngeee :D


@rozy^^--> errr..sebab ni bukan blog ko..lagipun gambaq mu tak tertarik menarik..muahahaha


@cik idaY--> tq!! :D

soclose2213 said...

salam dear..
tq join ye..

syarat semua ok

gd luck ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...