Thursday, August 25, 2011

Entri saja-saja


dah pukul 1.25 pagii.. hujan lebat pulak tuuu.. bestnya kalau tidoq~


tapiiii kaannn... aku tak bole tido lom ngantok. grrr mata ni cerah boolatt pulak. golek sana golek sini baca novel pun tak berjaya gak nak tidoq.


last-last amik laptop. Pasang cable. On laptop. sambungkan external Buffalo Merahku. Search Secret Garden folder.



Ha puas hati tak boleh tidoq layan Korean Drama. Lagiii la tak tidoq aku pagi ni..ekekeke. Tapi takpe esokkk cutiiiii.. weeee ^^


Nonton Secret Garden sambil makan Honey Tears Cookies.. yummmyyyhhh ;p



mak cakap : "Kalau nak makan biskut raya makan jek. Jangan tunggu raya sebab confirm time raya tak berapa nak layan sangat biskut raya ni... ehehe"


masa updet entri ni sambil dengar lagu Perpisahan Ini by 1st Edition ft Aizat. sedapnyaa lagu ni :)





ermm ok. Da da da nak sambung tengok secret garden. nite nite y'all. eh morning semua heeehe ;D

5 comments:

saya_arief said...

syok abis tengok citer sambil makan beskut.
:D

aleen aiden said...

xpnah dgr pulak citer korea secret garden.bes x bes x?hi3

hanumHae said...

saya_arief --> mmg syiokkk weiii :D

hanumHae said...

aleen aiden --> besstttt! silalah tgk! :)

AJ said...

terus mengantuk bila dengar lagu nih..layannnn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...