Monday, August 22, 2011

Hijau Oh Jade Oh Hijau Jade~

Salam u olls~

Cantik kan hijau Jade? Me like it! Tapi kan tapi kan tapi kan seswai ker dengan kulit ai yang PUTIH ni? hmm..wutever~



Eh kenapa tajuk Hijau Jade? Cer cite cer cite~

We all pending pearls nak pegi kenduri member 1st october ni kat Penang. So cik farah md subi suggest pakai baju color merah. Sebab nampak hot dan gojes katanya. Tapi kesian pulak kat cik ili Farhana sebab dia cakap banyak gambar dia pegi kenduri kawen pakai color merah. So she suggest hijau jade. Memang cantik color ni kaannn. So aku dengan kawan-kawan pending pearls plan nak pakai hijau jade masa majlis kawen tu nanti. We oll memang selalu gitu. If tak ikut tema majlis, kami wat tema kami sendiri. Pakai same color or color lebih kurang sama. Bila amik gambaq perghhhh cunnnyaaa! pang~


Tapi kannn mana nak cari Hijau Jade ni? Macam susah jek T__T. Takpe usaha lagi. Kena usaha cari lagi kat setiap kedai yang ada. Ke kawan-kawan ada suggestion nak dapatkan kat mana? Beli online pun takpe lagi senang! ehehe


2nd color if susah nak cari hijau jade, electronic blue..ni pun cantikkk gak ^^



Hmm harap-harap jumpa la hijau jade. If tak we all kena pikir color lain selain merah. If tak jumpa gak belasah je color apa pun. Jangan sampai membebankan cik Sarah Fathillah pesan :)


Da da da jumpa lagi next entri~


6 comments:

cikpepel said...

knuri sarah ka?
wah..da lama tak jumpa ku ili...

MiEzA said...

sila dtg rumah aku dah alang2 ke penang.. muahaha

cik fa said...

cik fa suka green and electric blue..
bley jd gila tgk kaler nih

hanumHae said...

cikpepel --> eh dak dak bukan knuri sarah..hihi ayat last tu mksud cam knuri sarah ja kan..ekeke

hanumHae said...

mieza --> hehe p ramai2 weh. tumpang org susah sket nk ajak singgah mana2.. huhu

hanumHae said...

cik fa --> kan kan kan! skrg ni jd trend plak kaler kaler terang ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...