Thursday, December 24, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest


saya xngantok.xbole tdo.so sgt bosan xtau nak buat apa n main tenet.last2 buka blog join contest! :p

ha ni 1st time join contest..maklumlah baru lg dgn dunia blog ni..hee~ contest ni oleh ezzan opismate. akceli dpt tau dr cik housemate merangkap opismate sapa lg kalo bkn cik shasha lah. mula2 xmau join sbb "alaa segan la". "gmbar cantik menarik tertarik da bomb meletops xdak". tapi bila lama2 tu, bila melawat blog thecamerajunkie.. "ish cam best je, apa salahnya join sekadar suka2 je kan n bg ezzan lg penin". so apa salahnya mencuba~! hee :p

pengumuman2..kpd kwn2 yg mahu join contest ini, sila klik gambar di bwh ini ye utk maklumat selanjutnya. sekian terima kaseh.harap maklum :) aisehhh mcm skema pulak intonasi..hua3





ok.setelah penat letih berpeluh2 geledah toshi (hiperbola sungguh) so terjumpa la gambar ni. jeng3..ngee~:D




-Tasik Titiwangsa-
berjalan2 melihat alam dgn housemate opismate.
-pic snapped by cik shasha :p-


4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

nak join gak!!!tp malu seh..kui3...

nuhan said...

jom la join sha!eh sjak bila ko malu ni?hahaha :p
opismate aku wat contest ni.saja suka2 meramaikan lg penyertaan.hehe.jom2 sha!
cpat2 tau b4 25hb ni~ :)

♥CIK SHA♥ said...

ahaha..hg ni..gmbr single mingle aku xdak la..yg syok2 sndri guna hp berlambak..kah3..gmbaq aku byk dgn hgpa b4 ja..hg,alin.leha n aini...kui3..nnt la aku try krobek2 kot ada terselit tang mna2..kalo ada bru aku join..kih3...kalo aku msuk..ckp kt opismate hg..aku nk menang...kalo x nnt aku emo..pastu aku ngs2..haha...wekkk...

nuhan said...

ha p krobek2 cari gmbaq cpat..haha. erkk?perlukah emo?haha :p
aku xmau sampaikan pesanan nk menang hang tu..wekkk :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...