Friday, December 11, 2009

nak cerita jugak~

ok.skrg pukul 1245. bru balik dr kl, p makan nasi lemak ayam berempah, steambot, restoran apa ntah nm tmpat tu xingat plak.maap la no lupa ingatan :D mata dah ngantok sebenaqnya ni. tp mcm ada sumthing gak nk post kat blog ni. Tp..sat2..dia ilang plak dh..ok2 dia mai balik..ok.aku..

erm..ish ilang balik. adoii xkira rs nak taip gak. sat2 tggu2 ada ni ada! ada bnda aku nak bgtau ni. ish otak kosong la plak rasa. mn ilang abes abc ayat2 lam otak aku ni.pheeww~

ha dapat dah dapat dah..tahan2 mata jgn tdoq lg walaupun ngantok letih tahap gaban dah ni.. ha ok td ms p mkn2 then km pun sembang2 la hal2 kes penah kna rompak, hal benda2 halus, kisah2 seram..pastu masa naik keta plaksdhuyfg wjKtQMspmb qijd zzzzzzzz.....~

2 comments:

nisa ~ shasha said...

hahaha.. hanum..

awat yg last2 tu i rasa cm terbelit2 lidah i nak baca.. hahah

nuhan said...

heeeehe~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...