Wednesday, December 30, 2009

ulat-ulat kecil itu mengganggu saya

damn!! i hate u! rasa macam nak tumbuk-tumbuk je awak. rasa bengang yang amat. nak lari nak pergi sembunyi d mana-mana yang awak tak boleh jumpa saya lagi.. eh bolehkah? apa-apa sajalah, apa yang penting (kerjasama! eh bukanla. itu je yang ko fikir eh) i need a space rite now. alone. alone. alone. i need a rest.


inilah keadaan yang berlaku apabila ke'stress'an melanda jiwa diri sanubari pemikiran apabila berperang dengan ulat-ulat kecil bersama mr.oracle jdev... sudah2 hanum jangan nak melalut lagi. sila duduk diam-diam.






syukur ada kawan-kawan yang banyak membantu. terima kasih semua :)


p.s: apabila stress, dengar lagu Anggun by Bau full volume sangat best..oh stress pun bole hilang. :)))

2 comments:

nisa ~ shasha said...

lagu anggun tu jiwang.. so.. cik hanum jiwang!

nuhan said...

no no no..jiwang itu kadang2..hahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...