Sunday, January 3, 2010

Alahai Duhai Si Pari-Pari

ok saya tak bole tidoq. mari update blog lagi! :D

tahun baru 2010. wayang pertama yang aku tgk tahun 2010 ni adalah Duhai Si Pari-pari lakonan Que Haidar, Liyana Jasmay, Nabila Huda, Remy Ishak, Harun Salim Bachik & ramai lagi. aku tengok dengan adik and cousin aku d KLCC. Depa dua la dok kalut sgt nak tengok. Aku pun follow ja la. Lagipun ada pelakon feveret aku gak berlakon.Siapa?Alaa 2-2 pelakon utama cerita ni lor.





Duhai Si Pari-Pari --> Cerita yang agak slow. Aku siap tak larat menguap. sebab bosan. hampir tertido. Duduk kat kerusi pun tak diam.Pusing sana pusing sini. Dalam hati 'bila nak habis ni'. scene kelakar ada jugak.pecah perut jugak aku gelak.tapi bila tiba scene yang bosan..haihss..rasa nak keluar panggung.serius.tak tipu. apa? sampai hati cakap nak keluar panggung?ok kalau tak percaya sila pegi menonton sendiri ye..saya malas nak cakap lebih-lebih lagi..huhuhu~


p.s: tak sabar nak tunggu next movie, Legion.

4 comments:

nisa ~ shasha said...

legion kita tengok sama2 ok!
hahahaha..
u rasa mcm pari2 x bila tgk cite tu? :p

nuhan said...

ok!bereh..hehe :p
pari2? ikan pari? hahaha
haah rasa gak la nak jd pari2 sbb bole dpt duit gtu je bila dia pejam mata o petik jari..hohoho kaya! :p

ARYN said...

yg ko g tgk wtpe.hehehe

nuhan said...

hahahaha tu la kan padan muka aku. T_T. hehe dh follow adik & kazen aku.masuk je la wei.nk tgk cite lain byk yg dh full.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...