Thursday, January 14, 2010

selamat hari jadi aishah suhaimi :)

hari ini 13/01/2010.. eh semalam adalah besday kawan baik saya. kawan baik saya nama siti aishah binti suhaimi. nama glemernya i-shah, aisufari, sufa..dah2 sket2 cukup :p


kehadapan saudari i-shah,
ini entry khas d tujukan utk kamu.

kehadapan saudari i-shah,
kita kenal dari sek.men lagi.
sek.men itu d beseri.
tapi masa tu kita tak rapat pon.
hye2 bye2 pon jarang.
pas spm rupanya kita 1 matrik.
mcm mana kita bole rapat r?
ingat tak 1 mlm tu kita borak2 smpai ke pagi subuh.
lepas tu kita rapat.
tgk2 kita 1 kuliah.
bilik pon dekat2 je.
ingat tak?ingat tak?kalau tak ingat nak luku kepala..hokhok~


saudari i-shah,
saya suka kwn dgn kamu.
walaupon kamu kadang2 mmg laser tak hengat.
tapi saya suka sbb itu adalah kamu.
saya suka sbb saya tahu kamu mcm mana.
saya sebak rindu bila teringat zaman2 kita kat matrik perak dulu.
p beli makanan sama2.
p sukan sama2.tapi hang main bola keranjang aku tak ikut la.haha.
p kuliah sama2. dtg lewat ke kuliah. masuk ikut pntu blakang. bdk2 laki blakang kita lam kuliah siap perli2 sbb p kuliah lambatt..
sayangnya kita tak 1 tutorial.
eh ingat tak bdk laki yg hang suka usha2 dulu tu??
sampai henpon aku jadi mangsa dok miskol2 dia.uppsss..(aku mmg sengaja nak pecah rahsia hang)haha


saudari i-shah,
belajar rajin2 eh.
semoga tercapai apa yang di cita-citakan.
kalo on9 ym jangan lupa buzz aku.
kita kan suka gosip2. cita2 pasal boifren.kawen walaupon ntah bila la time kita tu nnt sbb calonnya pon teda lagi..hokhok :P



selamat hari tambah umo yg ke-24 aishah~! ^^
gambaq ni aku cilok dari blog hang yg dah bersawang tu..jgn marah naaa..haha


weeiiiii dapat free kol kan?? jgn lupa kol aku na! tersentuh tak baca entry aku? siap guna saya kamu ni. sila lah tersentuh. tolonglah pleaseeee la tersentuh..ngeeee~ :D

p/s: harap2 hang baca entry aku ni..dan sbg balasan tolongla belanja aku domino piza..hakhakhakhak :P

8 comments:

miss myeryn said...

wow..sweeeeeeeeeeet nye frenship kamu..eyh?kamu?hehe

nuhan said...

terima kaseh kamu.. eh kamu?heee~ :D

doos_91 said...

24 nie jgn lapa na..
hahaha

nuhan said...

hahahaha baiklah en.doos a.k.a en.heyqal a.k.a mek alang~ :p

doos_91 said...

jgn lpa hdiah skli na mek al0ng...
hahaha

nuhan said...

errkkk hadiah tu apa?lalala~ :p

doos_91 said...

hadiah xtau erk???
hadiah 2..
hnfon...apa2 own xpa..jnji touch screen...
heee...
xmhl p0wn..
2ibu lbh ja..
hahahah

nuhan said...

amboii demand nohh~ xtau2 xpaham2 apa dia..wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...