Wednesday, January 13, 2010

lelaki-lelaki kesukaan saya^^

AMARAN: sapa2 yang rasa loya nak termuntah bila tgk title o gambar d entri kali ni sila jgn teruskan bacaan anda ye~! hokhok


Lee Donghae


ini lee donghae! ahli group suju. dah lama aku suka donghae ni. sejak aku knal group suju. masa di zmn kampus dlu. tgh gila dok minat korea. skrg ni gila korea gak. tapi tak segila masa zaman2 blajar setahun yg lalu. eh aku bkn gila eh. huuu~ knp tak segila dlu? sbb skrg aku bz...T_T



oh donghae lg??? sila trima kenyataan ye. aku sgt suka dia. sbb dia sgt comel. bila dia senyum fuhh cair tau!bila dia bercakap, bila dia tgh buat kerja, bila dia menari..oohhhh sudah2 hanum! :P
dari dulu smpai skrg minat dia.setia kan setia kan setia kan akuu?? teee heee~dush!


`
ohhh comelnya!! oh oh comelnya! oh oh pengsan~ ohhh~
ha mesti hampa dah bole agak kenapa aku gna nama hanumHae kan??kikikiki :P~
*
*
*
Ryo Nishikido


muka melayu abes la mamat jepun ryo ni. aku start mula suka jatuh hati kat ryo masa tgk attention please.ni pun zaman2 blajar setahun yg lalu jugak. ohh sgt sweet ryo ni. tambah2 bila dia senyum sengih kambeng dia tu. serius sweet. aku knal ryo dlu baru aku knal donghae. tapi sori ryo, anda bertakhta d tempat-2 dalam hati saya..aisehhh~
sgt suka gaya cool dia neh. mmg xleh blah cool btol gaya beliau. hik3
skrg tgh berusaha nak habiskan tgk cita orthros-no-inu yg ryo berlakon tapi xsetel2 lagi..asik tertangguh saja..huuu~
*
*
*
Taeyang


hmm..aku start suka taeyang bila tgk life concert dia kat utube. lagu apa ntah aku dah tak ingat. tapi dengan menari menyanyi nya.fuuhhh mmg aku jatuh hati cairr. taeyang ni salah seorang ahli group big bang. dlu masa aku zaman blajar, member aku c sarihah hafizah a.k.a sha kenalkan aku kat big bang ni. tapi aku wat derk je. sbb masa tu tgh gila dgn suju & dbsk. tiap kali aku p bilik sha ni xabes2 dgn big bangang dia. oppssss sori dlu aku pnggil group ni big bangang.hik3.. tp skrg aku dh jatuh suka kat taeyang dan juga big bangang. lagu2 depa sgt la sedap menusuk kalbu. ari2 aku ulang dgr. rasa nyesal plak tak kenalan dari dlu lg..muahaha



p/s: entri kali ni mengingatkan aku dekat member2 universiti dulu. serius bila dgr lagu2 korea, jepun, tgk cita or drama korea or jepun aku akan teringat mereka kwn2ku yang gila mereng bila dah berkumpul skali. sob sob sob~ rindunyaaaaaaaa~

10 comments:

ema.razali said...

comell siut Lee Donghae ^__^

nuhan said...

yup! comel kan?? heeee~ :D

dd dudu said...

ooo ni keje diee yee~ mengumpul gambar2 lelaki hot yeee~~


lariiiii ;p

nuhan said...

heehehe mn ada kumpul la dd.. diorang yg bg suh simpan..dush~! hik3 ;P

irahehe said...

gmbr firct kiut..

suke ryo lam citer attention plez ngn 1 litre of tears..

hehe~singgh..

peanutzz said...

isy3...ramai betul jejaka mata sepet ko!wakaka..

miss myeryn said...

ryo dlm 1 litre of tears yg paling best!!
terharu ah watak die..

nuhan said...

irahehe-->kiut kan??^^
haah 1 litre of tears pon best! ryo macho!hakhak~

cik peanutzz-->wakakaka as usual!^^

miss myeryn-->yup btol3! sedih la cita tu..huhuhu~

♥CIK SHA♥ said...

mesti hg rindu kt aku kan?suka nyebok p blik hgpa kaco hgpa tgk movie..ngahaha...ohh...rindunya kt aini..leha..anum(hg la nih)..sha(eh?mcm sebut nma sndri lak..hahaha)..dewi..alin..ohh..sume2 la...xleh lupe masak tomyam ramai2..lepak2 tgk movie..ohh...rindu...T_T

nuhan said...

sha, mestilaa rinduuuuu~ hukhuk. paling rindu time kita dok merapu la (cehh mcm slalu tak merapu ja bunyi), time p ronggeng2, time jerit2 dr bilik leha ke blok hang.haha. time p pntai.ishh suma2 la..huuu T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...