Thursday, January 14, 2010

Komik Buah by Kim Euy-Jung




Akhirnya dapat gak aku baca! iye2 tahu aku dah ketinggalan. mula-mula mmg nak beli sgt2 buku eh komik ni. nak beli sgt2 sbb covernya cantik sweet dan aku pasti mesti best gila komik ni. suatu pagi di hari raya eh salah suatu pagi bila sampai opis...

Opismate: Hanum, dah baca komik ni? (sambil tunjuk prolog&medialog komik buah)

Aku: ehh?? waaahhh belum2! nak baca! nak baca! mmg nak beli pon komik ni^^ (sambil sengih yg amat panjang & excited)

Opismate: ha pinjam lah, tapi ni baru 2, nnt wawa bawa yang lagi satu buah-epilog.

Hanum: ohh xpa2. tima kaseh uswah! (ohh nama opismate aku tu uswah)


sgt suuukkaaaaa~ ^_____^

so tak payah beli la kan sbb dah baca? tapi rasa cam tak puas laaa... nak wat koleksi gak. sbb best, sweet ja. ish nak kna beli gak la camni..ngeee~:P

8 comments:

mie said...

best sgt ke???
kalo best, nak kn cr gak...
gue ni gila comic gak..
ahahahhaa

nuhan said...

haha best wei. bg aku best.sweet. setiap kisah berkaitan dgn buah.belilah.:D

ema.razali said...

ouh , selalu tengokk kat kedai komik . tangan cm gatal nakk beli tapi 'ter'beli komik yg lain pulakk . hahha ^__^ memang beshhh komik buahh ni !

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nih yang wat sumi semangat nk update pasal komik nih.. nnt yer.. sabar.. sumi pun ade few komik jugak..

nuhan said...

ema.razali---> haha.nnt gatal2kan tgn 'ter'beli komik buah pulak ok! mmg best^^

[ai][sUmi]Chan--->hehe update2!! nnt org bole tgk yang mana best n bole beli juga kalau belum beli lg..heee~ :D

LIEZ. said...

u p0wn mnt bace c0mic jgk enk?
i p0wn..
i da ade dlm 20 lebey c0mic k0wt skunk..
igt nk p'byk kn lg..
tp da jrg beli sbb i da beli japan style magazine..
huhuhu..

i da bace da c0mic tue..
tp pnjm mbew nyew!
hehehe..
besh!

nuhan said...

liez--> haah baca komik gak sbb bole ilangkan tensen.hehe
jom2 kumpul komik :D

best kan komik buah tu~^^

Norasyikin Zulkiflay said...

Mana nk cari komik ni sekarang?? Merata cari..dah pupus rasanya..😑😑😑

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...